VMRO-DPMNE: Rritje e rrogave të punëtorëve shëndetësorë

Në tetor të vitit 2009 dhe në tetor të vitit 2010 do të ketë rritje të rrogave të punëtorëve shëndetësorë prej 10%;


Arsyetim:

Premtimi për rritje të rrogave prej tetorit të vitit 2009 u realiza që do të thotë se punëtorët shëndetësorë fituan rritje të rrogave, mirëpo për dallim nga kjo, premtimi për rritje prej vitit 2010 nuk u realizuar, përkundrazi rrogat u zvogëluan.

http://stomatologija24casa.blog.mk/2010/05/10/namaleni-platite-vo-zdravstvoto/

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.