VMRO-DPMNE: Rritje e investimeve

Presim që të ardhurat e përgjithshme nga investimet e drejtpërdrejta të huaja, në periudhën 2011-2015 të arrijnë vlerën mbi 2 miliardë euro:

  • 300 deri në 350 milionë euro në vitin 2011,
  • 350 deri në 400 milionë euro në vitin 2012,
  • 400 deri në 500 milionë euro në vitin 2013
  • 500 deri në 550 milionë euro në vitin 2014,
  • 550 deri në 650 milionë euro në vitin 2015

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.