VMRO-DPMNE: Rindërtim i autostradës Katllanovë – Veles – Katllanovë

ВМРО-ДПМНЕ: Реконструкција на автопатот Катланово-Велес-КатлановоMe rehabilitim do të përmirësohen kushtet për vozitje dhe ato dinamike në këtë aks rrugor, që është pjesë e Korridorit 10, do të rritet niveli i sigurisë në trafik duke i sanuar pjesët jo të sigurta shkëmbore, e njëkohësisht do të vendoset sinjalizim dhe ndriçim i ri në tunel. Vlera e projektit është 12 milionë euro, ndërsa mjetet planifikohet të sigurohen nga Buxheti i Republikës së Maqedonisë dhe nga institucione financiare ndërkombëtare. [Afati: 2012 – 2014]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.