VMRO-DPMNE: Renovimi dhe pajisja e gjyqeve

Për përmirësimin e mëtutjeshëm të infrastrukturës gjyqësore në periudhën 2008-2011 do të ndërmarrim aktivitete për renovimin dhe pajisjen e 11 gjyqeve themelore me kompetencë të zgjeruar.

Arsyetim:

Janë realizuar aktivitete në drejtim të renovimit të të gjitha 11 gjyqeve themelore me kompetencë të zgjeruar.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.