VMRO-DPMNE: Renovim i stacioneve kufitare policore

Do t’i renovojmë stacionet policore për ta siguruar kufirin shtetëror në Kodrën e Diellit (Popova Shapkë), Llabunishtë, Çashkë, Goshincë, Frëngovë, Stenje, Strezimir dhe Xhepisht. [Afati: nëntor 2011]

Arsyetim:

Sipas raportit vjetor të MPB-së për menaxhim të integruar kufitar në vitin 2011 janë renovuar stacionet policore në Llabunisht, Çashkë, Kodrën e Diellit (Popova Shapkë), Goshincë, Frëngovë, Stenje, Strezimir dhe Xhepisht. [Аzhurnuar më: 29.03.2012]

Linke:

MIA (25.02.2012): Raporti vjetor i MPB-së për menaxhim të integruar kufitar. [Qasur më: 29.03.2012]

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.