VMRO-DPMNE: Renovim i Shtëpive të shëndetit

Qeveria e VMRO-DPMNE-së do të investojë në rikonstruimin dhe sanimin e objekteve qendrore të 34 Shtëpive të shëndetit, numri më i madh i të cilave është më i vjetër se 50 vjet. Gjatë kësaj do të shfrytëzohen materiale ndërtimore dhe teknologji, që janë në përputhje me nevojat funksionale bashkëkohore dhe efikasitetin energjetik. Bartës: Ministria për shëndetësi. [Afati: 2015]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.