VMRO-DPMNE: Rekonstruksion i stacionit hekurudhor në Shkup

Me realizimin e këtij projekti parashihet futja në përdorim e sistemeve bashkëkohore për sinjalizim dhe për informim të udhëtarëve, si dhe siguri e shtuar. Gjithashtu, me këtë projekt udhëtarëve u lehtësohet qasja deri te stacioni dhe platformat. Kujdes i veçantë do t’u kushtohet njerzve me nevoja të veçanta, të cilëve do t’u lehtësohet qasja deri te objekti dhe brenda tij. Projekti me vlerë prej 3 milionë eurosh do të financohet me mjete nga fondet evropiane IPA dhe buxheti i shtetit. [Afati: mars 2012 – tetor 2013]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.