VMRO-DPMNE: Rekonstruim i Burgut të Shkupit

GJatë vitit 2008 dhe 2009 në burgun e Shkupit do të ndërtojmë krah të ri për paraburgim, departament të hapur, rekonstruim i plotë i departamanetit aktual për paraburgim si deh të departamentit të mbyllur, rekonstruim të kuzhinës dhe ndërtim të murit ndarës me kula kontrolluese:

Arsyetim:

Ka përfunduar rekonstruimi i burgut të Shkupit më 29.07.2009, është hapur krahu i ri për paraburgim të burgut të Shkupit (http://www.mia.com.mk/default.aspx?vId=66496055&lId=1).

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.