VMRO-DPMNE: Rekonstruim dhe furnizim me pajisje i Shtëpisë ndëshkuese-përmirësuese Idrizovë

Në periudhën 2011-2015 do të vazhdojnë aktivitetet për ndërtimin, rekonstruimin dhe pajisjen e: shtëpisë ndëshkuese-përmirësuese Idrizovë duke ndërtuar objekte të reja me sipërfaqe prej 43000 m2, në ç’mënyrë kapaciteti i përgjithshëm i këtij institucioni do të rritet prej 900 në 1510 vende. [Afati: dhjetor 2013]

Arsyetim:

Ka përfunduar procesi i renovimit të Krahut të pestë të pjesës së mbyllur të Shtëpisë ndëshkuese-përmirësuese Idrizovë. [Аzhurnuar më: 29.03.2012]

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.