VMRO-DPMNE: Regjistrimi i kërkesave

Me qëllim që të sigurojmë mbrojtje të të emëruarve të besueshëm nga rrezikimi eventual i kërkesave të tyre gjatë procedurave falimentuese do të krijojmë mundësi për regjistrim të kërkesave të të emëruarve të besueshëm prej momentit kur paraqiten ato. Të emëruarit e besueshëm që do t’i regjistrojnë kërkesat e tyre do të mund të kompenzohen më lehtë dhe më shpejt. Afati: tetor 2008.

Arsyetim:

Bëhet fjalë përegjistrin e personave fizikë dhe juridikë të cilëve u është shqiptuar ndalesë për kryerje të profesionit, veprimtarisë ose të obligimit dhe ndalesë për kryerje të ndonjë veprimtarie. Regjistri i dënimit kryesor dhe i dënimeve penale të dorës së dytë për vepra penale të kryera nga persona juridikë dhe regjistri i kërkesave të përcaktuara nga të emëruarve të besueshëm në procedurë falimentuese. Domethënë, tani çdokund ku ekzistojnë zyra rajonale të regjistrit qendror, qytetarët mund t’i marrin shërbimet e këtyre tre regjistrave. – Kurir

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.