VMRO-DPMNE: Regjistër elektronik

Me krijimin e regjistrit elektronik për rrjetet e ndërtuara publike elektronike për komunikim (kabllat optikë, rrjetet e telekomunikimit etj.) nga ana e Agjencisë për komunikime elektronike, për herë të parë në Republikën e Maqedonisë do të ketë regjistër të të gjitha instalimeve elektronike nëntokësore, e poashtu operatorët e ardhshëm do të mund të kenë qasje në kapacitetet e pashfrytëzuara. Kjo bazë do të vihet në dispozicon të komunave dhe do të ndihmojë për realizimin e projektit për kadastër nëntokësor. [Afati: gusht 2012]

Arsyetim:

Me faktin që ky softuer është përgatitur, ky premtim është realizuar në kuadër të afatit të paraparë.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.