VMRO-DPMNE: Reformat në bazë të standardeve të NATO-s

Do të vazhdojmë me reformat sipas standardeve më të fundit të NATO-s (mbrojtje dhe siguri).

Arsyetimi:

Sipas ПАРП vlerësimi i NATO-s (procesi i NATO-s për planifikim dhe analizë të mbrojtjes)​​, Republika e Maqedonisë ka nota të shkëlqyeshme për punën e realizuar në lëmin e mbrojtjes për vitin 2009. Nuk ka të dhëna për vitet tjera.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.