VMRO-DPMNE: Qendra ditore për fëmijët me nevoja të veçanta

Në periudhën 2011-2015 do ta zgjerojmë rrjetin e 24 Qendrave ekzistuese ditore duke hapur Qendra të tjera ditore për fëmijët me nevoja të veçanta në gjithë territorin e vendit: Strumicë – Afati: 2011; Kratovë – Afati: 2012; Shkup – Afati: 2013;  Vallandovë – Afati: 2014; Koçanë – Afati: 2015Bartës: Ministria për punë dhe politikë sociale në bashkëpunim me vetëqeverisjen lokale. Buxheti: 15 milionë denarë.

Arsyetim:

Deri në fund të muajit mars të vitit 2012, Qendra ditore për fëmijët me nevoja të veçanta në Strumicë akoma nuk është hapur, edhe pse afati për hapjen e saj ishte viti 2011. Sipas njoftimeve të mediumeve, hapjen e kësaj qendre, Ministria për punë dhe politikë sociale e parasheh për vitin 2012.

Rezultati: Strumicë – E parealizuar.

[Аzhurnuar më: 09.04.2012]

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.