VMRO-DPMNE: Qendër transitore për vendosje 24-orëshe të fëmijëve të rrugës

Planifikojmë hapjen e Qendrës transitore për vendosje 24-orëshe të fëmijëve të rrugës, me anë të së cilës do të ndërmerren masa dhe aktivitete për përkujdesje 24-orëshe për këto fëmijë, si dhe hapje të qendrave ditore për fëmijë të rrugës në Prilep dhe në Ohër. [Afati: dhjetor 2013]

Arsyetim:

Qendra e parë transitore 24-orëshe për përkujdesje të fëmijëve, u lëshua në mënyrë solemne në komunën e Gazi Babës në Shkup, më 22.09.2011. [Аzhurnuar më: 27.10.2011]

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.