VMRO-DPMNE: Qendër për caktim me telefon të pranimeve dhe të kontrollimeve të qytetarëve

Do të formojmë qendër për caktim me telefon të pranimeve dhe të kontrollimeve të qytetarëve, në nivel sekondar dhe terciar, me qëllim që të lehtësohet qasja te shërbimet specialistike-konsultative, spitalet dhe klinikat në shëndetësinë publike dhe të zvogëlohet koha e pritjes për shërbime të caktuara shëndetësore dhe procedura diagnostike. Fillimi me institucion-pilot të shëndetësisë sekondare do të jetë Spitali i ri i qytetit. Bartës: Ministria për shëndetësi. [Afati: në vazhdimësi deri në fund të mandatit]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.