VMRO-DPMNE: Qendër nacionale për mjekësi urgjente

Do të formojmë Qendër bashkëkohore nacionale për mjekësi urgjente, për përkujdesjen e të gjithë qytetarëve që gjenden në rrezik imediat për jetën e tyre, ku ata do të marrin shërbim shëndetësor kualitativ dhe në kohë. Në këtë qendër do të formojmë ekipe interdiciplinare të arsimuara mirë, të përbërë nga mjekë të drejtimeve të ndryshme, para së gjithash nga mjekësia interne dhe kirurgjia. Si investim dhe rekonstruim do të përfshihet me fazën e tretë  të rekonstruimit të institucioneve shëndetësore. Bartës: Ministria për shëndetësi. [Afati: qershor 2014]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.