VMRO-DPMNE: Qendër e re për urgjencë

Do të hapim qendër të re për urgjencë për shërbime shëndetësore kirurgjike dhe internistike dhe do ta lidhim me sistemin për mjekësi urgjente në tërë vendin (qershor 2010);

Arsyetim:

Më 31 korrik 2010 është formuar qendra e re për urgjencë

http://moh.gov.mk/index.php?news=885

http://daily.mk/cluster3/89aee38adab19c149b9585ff2aee8467/327947

http://www.mia.com.mk/default.aspx?vId=75892254&lId=1

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.