VMRO-DPMNE: Punësimi i grave

Shkalla e punësimit të grave prej 38% gjer më vitin 2010;

Arsyetimi:

Sipas Entit shtetëror statistikor në vitin 2010 ka patur 257 673 gra të punësuara. Gjatë asaj periudhe ka patur gjithsej 659 557 të punësuar, që do të thotë se shkalla e punësimit të grave është 39,07%.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.