VMRO-DPMNE: Promovimi i gjuhës maqedonase, kulturës dhe identitetit maqedonas dhe trashëgimisë maqedonase

Do të vazhdojmë që të kujdesemi për promovimin e gjuhës maqedonase, kulturës dhe identitetit maqedonas dhe trashëgimisë maqedonase.

Arsyetimi:

Premtim shumë i përgjithshëm, nuk ka tregues për të verifikuar plotësimin e premtimit.

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Comments are closed.