VMRO-DPMNE: Prokurori e veçantë themelore publike për luftë kundër kriminalitetit të organizuar dhe korruptimit

Do të formojmë Prokurori të veçantë themelore publike për luftë kundër kriminalitetit të organizuar dhe korruptimit; do të konstituohet Këshilli i prokurorëve publikë, me ç’rast do të krijohen kushte efikase për zgjedhje të prokurorëve publikë; do të bëjmë skenim të gjendjes aktuale në Prokurorinë publike në aspekt të resurseve njerëzore dhe do të bëjmë vlerësim të nevojave të ardhshme kadrovike të Prokurorisë publike dhe realizimin e prioriteteve të caktuara gjatë vitit 2009;

Arsyetim:

Më 25.11.2008 është formuar Prokuroria themelore publike për ndjekje të  kriminalitetit të organizuar dhe korruptimit [Qasur më: 20.05.2011]. Më 04.08.2008 është konstituar Këshilli i prokurorëve publikë [Qasur më: 20.05.2011].

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.