VMRO-DPMNE: Projekti “Vauçerë për inovacione”

Me projektin “Vauçerë për inovacione”, ndërmarrjet do të mund të aplikojnë për të fituar vauçerë ne vlerë prej 5.000 еurosh për zhvillimin e strategjive, modeleve shërbimeve dhe produkteve të reja të biznesit, si dhe për trajnime për menaxhime me inovacionet. Njëkohësisht, do ta nxisim bashkimin e ndërmarrjeve duke e rritur vlerën e vauçerit në mënyrë proporcionale, në përputhje me numrin e ndërmarrjeve të bashkuara. Realizimi i projektit do të mundësojë që ndërmarrjet të fitojnë njohuri dhe shkathtësi në pjesën e menaxhimit të proceseve dhe logjistikës, hulumtimit të tregut, dizajnit dhe brendimit, si dhe zhvillimit dhe testimit të produketeve të reja. [Afati: janar 2012 – në vazhdimësi]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.