VMRO-DPMNE: Projekti “Nuk ka derë të gabuar”

ВМРО-ДПМНЕ: Проект „Нема погрешна врата“Futja e këtij modeli në të gjitha institucionet do të fillojë menjëherë. Qytetari duhet medoemos të shërbehet pa marrë parasysh se a është drejtuar në vendin e vërtetë dhe në zyrën e vërtetë. I punësuari në atë zyrë është i obliguar t’i ndihmojë qytetarit dhe ta dërgojë deri te zyra-i punësuari i cili i duhet qytetarit pët ta realizuar kërkesën e tij. Bartës: Ministria për shoqëri informatika dhe administratë. [Afati: në vazhdimësi]

Arsyetim:

Ky projekt është paralajmëruar nga kryeministri Gruevski që në shkurt të vitit 2011. Ekzistojnë informata sipas të cilave në mars të vitit 2012 janë realizuar trajnime për realizimin e këtij projekti. [Аzhurnuar më: 25.04.2012]

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.