VMRO-DPMNE: Projekti “Mësojmë për IPARD-in”

Me përparimin e Republikës së Maqedonisë drejt Bashkimit Evropian, hapen një numër i madh fondesh, të cilat mund t’i shfrytëzojë jo vetëm shteti, por edhe qytetarët. Një nga ato fonde është edhe IPARD-i, i cili mundëson kreditim dhe ndihmë për zhvillimin rural dhe zhvillimin e bujqësisë. Si plotësim i aktiviteteve të Agjencisë IPARD, qeveria do të realizojë një fushatë të gjerë e cila do të përfshijë edhe promovim të një telefoni pa pagesë, ku secili do të mund t’i marrë informatat e nevojshme për mjetet IPARD. Në këtë mënyrë do të rritet shfrytëzimi i fondeve për para-anëtarësim në Republikën e Maqedonisë dhe qytetarët dukshëm më tepër do t’i ndjejnë përfitimet nga progresi drejt Bashkimit Evropian. [Afati: 2015]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.