VMRO-DPMNE: Projekti “Ditë e hapur”

ВМРО-ДПМНЕ: Проект „Отворен ден“Në kuadër të projektit “Ditë e hapur” qytetarët do të mund ta vizitojnë sektorin për kontroll të brendshëm dhe standard profesionale, të njoftohen me të drejtat e tyre dhe kompetencat e policisë ose të japin propozime për punë më të mirë të MPB-së. [Afati: korrik 2011]

Arsyetimi:

Duke filluar nga 15.11.2011, çdo e martë është e paraparë si pjesë e hapur në sektorin për kontroll të brendshëm të MPB-së. Megjithatë, duhet theksuar se realizimi i këtij premtimi është bërë me një vonesë prej disa muajsh. [Аzhurnuar: 13.04.2012]

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.