VMRO-DPMNE: Projekti apdejtim të ТЕТRА radiove digjitale policore

Me projektin apdejtim të TETRA radiove digjitale policore në Shkup dhe Ohër do të forcohet sinajli për pranim si përmirësim të rrjetit të radios, e cila duhet ta zavendësojë radiorrjetin aktual analog dhe strukturat policore do të fitojnë radiostacioen të reja me peerformansa të ngjashme me GSM telefonat mobil,e me funskione të përshtatshme për nevoja speciale të policisë . Projekti është përkrahur nga agjencioni evropian për rekonstruim: pranimi teknik mars 2009.
Arsyetim
Është lëshuar në përdorim radio sistemi digjital policor „ТЕТРА“, megjithatë duhet të theksohet se nuk është resepktuar afati, dhe në vend se në mars 2009, ky proket ka mbaruar në shkurt 2010 (http://www.sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/promoviran-digitalniot-policiski-radio-sistem-%E2%80%9Etetra%E2%80%9C).

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.