VMRO-DPMNE: Projekti “Alo BE”

Projekti parasheh krijimin e një shërbimi telefonik pa pagesë, që do të jetë në dispozicion të qytetarëve për të gjitha informatat kryesore në lidhje me Bashkimin Evropian dhe procesin e eurointegrimeve të Republikës së Maqedonisë. Duke e futur në përdorim një info-linjë të këtillë për secilin që është i interesuar për mënyrën e funksionimit të Bashkimit Evropian, si dhe ndryshimet që do të vijnë me anëtarësimin në BE, e që kanë të bëjnë me jetën e përditshme, por edhe zhvillimin e biznesit në vend, do të kenë një shërbim nëpërmjet të të cilit ata do të mund t’i marrin të gjitha informatat e rëndësishme. [Afati: 2012]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.