VMRO-DPMNE: Projekti 6 liga kombëtare të universiteteve të Republikës së Maqedonisë

Projekti i cili filloi në fillim të vitit 2008 dhe përfshin 6 liga kombëtare universitare për basketboll, futboll të vogël, shah, dhe ping-pong. Projekti do të vazhdojë edhe në vitet e ardhshme.

Arsyetim:

Ekzistojnë informata se projekti është realizuar në vitet 2009 dhe 2010.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.