VMRO-DPMNE: Projekt Mirëmbajtje dhe përmirësim të infrastrukturës kompjuterike në MPB

Projekti Mirëmbajtje dhe përmirësim të infrastrukturës dhekomjuterike në MPB  nënkupton ndërim të pajisjeve kopmjuterike të vjetëruara si dhe instalim të pajisjeve të reja, me qëllim dhe mirëmbajtje dhe përmirësim të fuqisë shfrytzuese të rrjetit kopmjuterik të MPB për punë me mjete të sofistikuara softverike.Afati: nëntor 2009;

Arsyetim:

MPB planifikon të funizojë [Qasur më: 22.05.2011] 2.900 kopmjutera personal, 950 shtypës, 400 skenerë, 200 laptop-kopmjuterë dhe 450 УПС-pajisje.

Linke:

Veçer. МPB-ja fitoi pajisjeteknike në vlerë prej 100 mijë euro. [Qasur më: 22.05.2011]

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.