VMRO-DPMNE: Program nacional për siguri në trafikun rrugor

Për tu përmirësuar siguria në trafikun rrugor deri në fund të vitit 2008, MPB dhe MTL në bashkëpunim me Këshillin për siguri në trafik do të përpilojnë Program nacional për siguri të trafikut rrugor 2008-2012

Arsyetim

Parlamenti e miratoi Programin nacional për siguri në trafikun rrugor 2008-2013 [Qasur më: 28.05.2011].

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.