VMRO-DPMNE: Portal për furnizime të vogla publike

Do të krijojmë ueb-portal zyrtar për furnizime publike me vlerë të vogël, me çka në një vend, në mënyrë transparente do të publikohet plani për furnizime të vogla në sektorin publik. Me këtë do të mundësojmë: Regjistrim falas të ndërmarrjeve në sistem dhe njoftime automatike nëpërmjet e-mail-it për furnizimet e vogla aktuale; Furnizime të vogla publike efikase duke futur në përdorim sistem të ankandeve; Rritje të transparencës dhe luftim të korruptimit. [Afati: dhjetor 2012]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.