VMRO-DPMNE: Pjesëmarrja në misionet paqeruajtëse ndërkombëtare

Do të vazhdojmë të marrim pjesë në misionet paqeruajtëse ndërkombëtare.

Arsyetimi

Maqedonia vazhdon të dërgojë forcat e veta si pjesë e misioneve paqeruajtëse ndërkombëtare.

 

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.