VMRO-DPMNE: Pjesa e hekurudhës Manastir – Kamenicë

Pjesa e hekurudhës Manastir – Kremenicë tani është jofunksionale, gjegjësisht nuk shfrytëzohet. Me realizimin e këtij projekti, hekurudha do të lëshohet në përdorim përsëri, me çka do të kontribuohet për përmirësimin e mundësive për transport ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Greqisë. Projekti në vlerë prej 9 milionë eurosh do të financohet nga mjetet e fondeve evropiane IPA dhe Buxheti i shtetit. Komuniteti i biznesit ka interest ë veçantë për futjen në përdorim të lidhjes hekurudhore ndërmjet rajonit të Pellagonisë dhe pjesës veriore të Republikës së Greqisë, për shkak se do të zvogëlohen në mënyrë të konsiderueshme harxhimet për transport të kompanive. [Afati: prill 2013 – dhjetor 2015]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.