VMRO-DPMNE: Përzgjedhje elektonike për adoptim

Aplikimi i sistemit elektronik për adoptim të fëmijëve, do të mundësoj metodë transparente, profesionale dhe të përgjegjshme për përzgjedhje të adoptuesve potencial:

Sistemi për përzgjedhjen elektronike është miratuar në shkurt 2011. [Qasur më: 19.05.2011]

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.