VMRO-DPMNE: Përqindja e kamatës

Përqindja e kamatës për shfrytëzuesit e mjeteve nga ZKF të plasuara nëpërmjet bankave afariste do të subvencionohet nga shteti, që të jetë në nivel sa më të ulët për shfrytëzuesit. Kështu, ajo do të jetë 4% në nivel vjetor për prodhimin bujqësor primar dhe 5% për përpunimin dhe eksportin e prodhimeve bujqësore primare.

Arsyetim:

E realizuar, mirëpo sipas raporit të bankave në vend [Qasur më: 20.05.2011] kjo përqindje e kamatës është vetëm për persona juridikë – bujq të regjistruar me firmë. Këto përqindje të kamatave nuk vlejnë për personat fizikë.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.