VMRO-DPMNE: Përmirësim i lidhjes rrugore prej Gradskos deri në Prilep dhe Manastir

Projekti parasheh ndërtimin e rrugës me 2 korsi me gjerësi prej 3,75 metrash dhe dy korsi të ngadalshme me gjerësi prej 2,5 metrash. Vlera e projektit vlerësohet të jetë 80 milionë euro. Mjetet planifikohet të sigurohen me hua nga institucionet financiare ndërkombëtare dhe me kofinancim nga Buxheti i Republikës së Maqedonisë. Me ndërtimin e rrugës së re eksprese në gjatësi prej 25,8 kilometrash, do të fitohet rrugë me së paku tre korsi prej Gradskos deri në Prilep. Aksi rrugor do të kalojë në afërsi të vendbanimeve Raec, Drenovë, Kamen Doll, Sirkovë, Krushevicë dhe Gradsko. [Afati për ndërtim: 2012 – 2016]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.