VMRO-DPMNE: Përmirësim i kushteve të punës dhe lartësisë së tatimit

Do të punojmë në përmirësim të kushteve për punë si dhe lartësisë së tatimit tek mjekët e shkollës medicinale si dhe të gjinekologëve Afati: janar  2009

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.