VMRO-DPMNE: Përkrahje për zhvillimin e projekteve të komunitetit maqedonas jashtë vendit

Do të sigurojmë përkrahje plotësuese për zhvillimin e projekteve të komunitetit maqedonas jashtë vendit, për ripërtrirjen e objekteve ekzistuese kulturore maqedonase dhe hapjen e objekteve të reja, si dhe për mbrojtjen e përmendoreve të kulturës maqedonase jashtë vendit.

Arsyetim:

Në mungesë të informatave të tjera, i referohemi Dhënies llogari të VMRO-DPMNE-së, ku thuhet se në vitin 2010 janë përkrahur gjithsej 17 projekte, ndërsa në vitin 2011 do të financohen gjithsej 23 projekte.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.