VMRO-DPMNE: Përkrahje për prodhimtarinë industriale

Në fillim të vitit 2013 do të hiqet dogana për 106 shenja tarifore që kanë të bëjnë me: qendrat për përpunim makinerik, zdrukthet, llojet e ndryshme të makinave për vegla, presat për përpunimin e metaleve etj.

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.