VMRO-DPMNE: Përkrahje për industrinë ushqimore

Zvogëlim i përhershëm i përqindjeve doganore për sheqer, duke e hequr përqindjen për sheqerin e papërpunuar nga repa e sheqerit. Për repromaterialin për lëngje (pire, pulpë dhe koncentrat) nga pemët që nuk kanë kushte të rriten te ne, siç janë pemët tropikale dhe agrumet, që për momentin është me përqindje doganore prej 5%, do të hiqen të dhënat doganore.

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.