VMRO-DPMNE: Përgatitje për ndërtimin e Qendrës së re klinike në Bardovc

Do të vazhdojnë aktivitetet për përgatitjen e ndërtimit të Qendrës së re klinike në Bardovc në bazë të analizave dhe studimeve të bëra, do të përgatitet infrastruktura shoqëruese, do të zgjidhen çështjet pronësore-juridike, dokumentacioni i projektit dhe konstruksioni financiar. [Afati: Realizimi i dislokimit në Qendrën e re klinike deri në vitin 2021]

Arsyetim:

Sipas deklaratës së kryeministrit Nikolla Gruevski, ideja për dislokimin e Qendrës klinik në vendbanimin Bardovc do të presë kohë më të mira, për shkak të nevojës për investime të mëdha për ndërtimin e infrastrukturës së nevojshme:

Ky lokacion mbetet për një të ardhme më të largët, do të punohet gradulaisht në të, por në një të ardhme të afërt, gjatë 10 ose më tepër viteve të ardhshme, këtu do të ndërtohet një objekt funksional që do të ketë pajisje moderne.

KlinickiC SK Mapa Medicinski fakultet (1)

Afati për dislokimin e Qendrës klinike që është dhënë në fushatën parazgjedhore është viti 2021, por deklarata e kryeministrit, qartë e hedh poshtë mundësinë për përfundimin e këtij projekti në afatin e paraparë.

Linke:

Vlerësuar nga: Natalija Peshiq

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.