VMRO-DPMNE: Parqet nacionale në R. të Maqedonisë

Do të punojmë në rregullimin dhe promovimin e vlerave të Parqeve nacionale si zona të mbrojtura të rangut më të lartë. VMRO-DPMNE do të ndërmarrë masa për përgatitje të planeve hapësinore për tre parqet nacionale deri në vitin 2011.

Arsyetim:

Ekzistojnë programe me të cilat promovohen dhe mbrohen Parqet nacionale dhe llojet e rralla, mirëpo përgatitja e planeve hapësinore është pjesë e strategjisë për zhvillim të turizmit dhe nuk ka informata se a është përfunduar.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.