VMRO-DPMNE: Paket i shërbimeve shëndetësore

Në fazë përfundimtare është përgatitja e paketit të definuar qartë të shërbimeve shëndetësore, me të cilin të siguruarve do të afrohet kualiteti i shërbimeve në institucionet shëndetësore. (Afati: janar 2009)

Arsyetim:

Më 2 mars 2009, Qeveria i ka miratuar ndryshimet e Ligjit për sigurim shëndetësor, me të cilat qytetarëve të Maqedonisë u ofrohet sigurim shëndetësor me një paket të plotë të shërbimeve shëndetësore. Megjithatë, në vitin 2010, paketi është shkurtuar, dhe i përmban vetëm shërbimet themelore shëndetësore.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.