VMRO-DPMNE: Pajisje të kabineteve

Në shkollat fillore do të pajisen 5 deri më 15 kabinete, në varësi nga madhëasia dhe numri i nxënsve në shkolla. Realizohet trajnim i punëtorëve të arsimit me qëllim që edhe ato të kyçen në realizimin e mësimit dhe krijimin e shoqërisë elektronike.

Arsyetim:

Sipas informatave nga punëtorët e arsimit në disa shkolla tani më janë realizuar trajnime që tu ndihmojnë më lehtë të kyçen në krijimin e mësimit me teknologji informatike që ekziston në shkolla.

http://www.prosveten.mk/intervju_detail_arhiva.asp?br_na_spisanie=967/968

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.