VMRO-DPMNE: Nxitje të prodhimtarisë së duhanit

Duhan: VMRO-DPMNE  posaçërisht e pranon rëndësinë e këtij prodhimi të rëndësishëm për standardin jetësor të regjioneve më të mëdha të prodhuesve të duhanit. Kjo lloj prodhimtarie do të nxitet në aspekt të rëndësisë së duhanit për eksport dhezhvillim të sorteve (duke i respektuar standardet për shfrytëzim të farës kualitative si dhe ruajtje të ambinetit jetësor – toka dhe ujisi dhe në aspekt të zhvillimit agroturizmit, duke e respektuar mënyrën autentike të përpunimit të duhanit si gjurmë themelore të shumë fshatrave maqedone

Arsyetim

Ky premtim është realizuar pasi që prodhimi i duhanit është subvencionuar,ashtu siç ishte premtuar në program.

http://www.mzsv.gov.mk/?q=node/221,

http://daily.mk/cluster3/398264db88ba25e7dcff2b2a391fe4da/723106

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.