VMRO-DPMNE: Ngritja dhe ruajtja e aftësive të mbrojtjes

Do të vazhdojmë me ngritjen dhe ruajtjen e aftësisë mbrojtëse të armatës së Maqedonisë për të zbatuar detyrën kushtetuese – mbrojtjen e territorit, sovranitetit dhe pavarësisë së Republikës së Maqedonisë.

Arsyetimi:

Premtimi nuk është konkret dhe nuk ka parametra që mund të kontrollohet.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.