VMRO-DPMNE: Nënshkrim i marrëveshjes për partneritet dhe bashkëpunim me Federatën Ruse

Qeveria e VMRO-DPMNE-së do të angazhohet për thellimin e marrëdhënieve miqësore me Federatën Ruse, duke nënshkruar Marrëveshje për partneritet dhe bashkëpunim. Theks i veçantë do t’u jepet projekteve nga fusha e energjetikës. [Afati: Deri në përfundim të mandatit]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.