VMRO-DPMNE: Ndryshim dhe plotësim të Ligjit për të drejtat e të miturve

Propozim për miratim të ligjit për ndryshim dhe plotësim të ligjit për të drejtat e të miturve .Arsyetim:

Janë miratuar ndryshimi dhe plotësimi i ligjit më 05.11.2010 [Qasur më: 28.05.2011].

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.