VMRO-DPMNE: Ndihmë për komunat më të dobëta

Ndihmë për komunat me kapacitet më të dobët administrativ;

Arsyetimi:

Premtimi nuk është konkret, gjegjësisht mungojnë parametra me anë të cilave mund të kontrollohet përmbushja e të njëjtave. Me qëllim që të hulumtohet ky premtim, nevojitet lista e komunave që kanë harxhime të dobëta administrative, për të përcaktuar se a kanë marrë dhe çfarë lloj ndihme dhe çfarë lloj përparimi është arritur, nëse kanë marrë ndihmë.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.