VMRO-DPMNE: Ndërtimi i rrugës rajonale Sveti Nikollë – Probishtip

Me ndërtimin dhe rekonstruimin e këtij aksi rrugor do të mundësohet lidhje e disa vendbanimeve me qytetin e Sveti Nikollës dhe Probishtipit, edhe atë: Nemanjica, Rançinci, Meçkuevci, Kukova, Puzderci, Zrapinci, Petërshina dhe Neokazi. Është duke u bërë përgatitja e dokumentacionit të projektit, ndërsa ndërtimi i rrugës parasheh 2 korsi me gjerësi prej nga 3 metra. Vlera e projektit vlerësohet të jetë 15 milionë euro. Mjetet planifikohet të sigurohen me hua nga institucionet financiare ndërkombëtare dhe me kofinancim nga Buxheti i Republikës së Maqedonisë. [Afati: 2014-2018]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.