VMRO-DPMNE: Ndërtimi i 35 sallave të reja të sportit

Gjatë vitit 2008 do të vazhdojmë me realizimin  e projektit dhe ndërtimin e 19 sallave të mbetuar në: Kërçovë, Saraj, Kisella Vodë 2, Novo Sellë, Likovë Butell, Radishan, Tetovë 1, Qendër, Fakultetin për kulturë fizike, Universitetin e Manastirit, Universitein e Tetovës, Universitetin e Shtipit, Universitetin “Shën Kirili dhe Metodi” – Shkup, Aerodrom, Kriva Pallankë, Rostushë, Strumicë (Kuklish) dhe Gazi Babë.

Arsyetim:

Sipas informatave nga përfaqësuesit qeveritarë deri më 10 mars 2011 janë ndërtuar 27 nga 35 sallat e parapara sportive.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.